Ett expansivt företag
Makoro AB grundades år 2005 av fyra delägare och har expanderat kontinuerligt sedan dess. Idag består företaget av 8 anställda med en bred kompetens inom automation.

Vi tror att det är viktigt att ha mekanik, el, programmering och drifttagning i samma företag. Tillsammans har vi lång erfarenhet av att bygga kundanpassade produktionslösningar. Med vår ständiga branschnärvaro är vi alltid uppdaterade med det senaste.

Bild visar: Makoro AB ett expansivt och starkt företag

Kanske har Makoro lösningen på dina problem.

Ring oss nu - 0528-121 85
Rubrikbild - Vårt koncept på Makoro AB
För en starkare svensk industri
Makoro är inriktat på att effektivisera produktionen inom alla typer av industrier. Svensk industri är stark och det finns så mycket kunskap i det här landet, men vi måste få till en så rationell och kostnadseffektiv produktion som möjligt för att vara konkurrenskraftiga. Det är där vi på Makoro kommer in.

Bild visar: Ritningar och konstruktionsverktyg

Ett stolt företag
Flexibilitet, långsiktighet och kvalificerad teknik är honörsord för vår verksamhet. Vår målsättning är inte att vara det största företaget på marknaden. För oss är det viktigare att vara det stoltaste.

Rationaliserad tillverkning
Hos Makoro hittar du experter inom en rad olika områden. Det gör att vi har en unik möjlighet att gå in i din verksamhet och rationalisera de processer som du jobbar med. Vi har kunskapen att ta fram effektiva robot- och fixturlösningar efter varje kunds precisa behov. Vi automatiserar och rationaliserar din tillverkning efter dina förutsättningar och dina önskemål.

Maximerad produktion
Med hjälp av väl anpassade robotinvesteringar kan varje tillverkare maximera produktionen, minimera slitsamma och monotona arbetsmoment samt öka kvalitetsutfallet.
Processkunskap
Med bred och djup processkunskap kan Makoro gå in i såväl småföretag som fordonsindustrin för att hitta nya lösningar.

Bild visar: Kunskap om processer
Bilden visar: Kundunika lösningar
Kundunika lösningar
Vi jobbar uteslutande med kundunika lösningar och vi fortsätter att utvecklas tillsammans med våra kunder.
Kvalitet & Miljö
Tillsammans med leverantörer och kunder strävar vi alltid efter att för arbetsmiljön och omgivningen hålla en så hög kvalitet med så skonsamma lösningar som möjligt.

Bild visar: Blå himmel och gröna löv
Södra och västra Sverige
Makoro jobbar främst inom södra och västra Sverige åt olika branscher och företag.
Stimulerande vardag
Hos oss går erfarenhet och nyfikenhet hand i hand. Varje dag har nya utmaningar och därför har vi en stimulerande vardag fylld av spännande problemlösning och upplyftande kundservice.

Personalen
Vi på Makoro har mer än femton års erfarenhet och kunskap inom automation. Vi har en en stadig och trygg personalstyrka som vi bygger vår organisation på. Du som kund får alltid bästa möjliga hjälp med dina problem och dina frågor får alltid högklassiga svar.

Bred kompetens
Genom att kontinuerligt vidareutbilda vår personal ligger vi långt framme i den industriella utvecklingen. Genom att vi erbjuder våra kunder kompetens inom allt från konstruktion till driftsättning och service och support bibehåller vi inte bara spetskompetens utan också en bred förståelse för våra kunders unika behov.

@ 2010 MAKORO AB  Håbynvägen 5 | SE-458 30 Färgelanda | Sweden